Babyfotografer

Varje graviditet och förlossning är unik och att fotografera dessa stunder är ett underbart minne för hela familjen.

Babykittet samarbetar med fotografer runt om i Sverige.

LINKÖPING – MALMÖ – STOCKHOLM

LINKÖPING


Annie Fredriksson

Annie_Babykittet

Annie fotograferar barn, familjer och bröllop.

Stämningar, känslor, ögonblick är det hon vill förmedla med sina bilder. Hon fotograferar med naturligt ljus utomhus på en plats ni gemensamt bestämmer, gärna någon plats med mycket natur.

Hon har utgångspunkt i Linköping men tillbringar även mycket tid i Stockholm så det går bra att boka fotografering i Stockholm också.

Erbjudande: Använd rabattkod ”Babykittet” och få 10 % rabatt på fotografering (gäller ej bröllop eller företag).

Kontakt: anniesfotografier.se

MALMÖ


Michaela Davholt

SoLovely.fotograf.hollviken-web

Michaela är specialiserad barn, gravid och nyföddfotograf med inriktning på att fånga de där magiska ögonblicken som pirrar lite extra. Med en förkärlek till naturliga och pastelliga färger återspeglar detta sig i hennes bilder. Hon lägger stor kärlek och omsorg av val av platser och erbjuder även studiofotografering i hennes mysiga och hemtrevliga hemma-studio baserad i Rängs Sand/Höllviken (med massvis av gott kaffe & mjuk soffa).

Michaela brinner för busiga barn med glitter i ögonen och kärleken till bebisen i magen. Det mest värdefulla för henne är att få följa er genom livets bästa stunder. Genom lekar får ni en härlig och oförglömlig stund tillsammans – och minnen som lever kvar i generationer.

Fotograf So Lovely erbjuder exklusiva framkallningsalternativ i form av album i finaste linne, väggtavlor av trä och fine-art förstoringar. Vi tar tillsammans fram de alternativ som passar era bilder, ert hem och i huvudsak får i era minnen att leva vidare generation efter generation.

Erbjudande: Ange ‘Babykittet’ vid bokning och få 20% på bokningsavgiften.

Kontakt: michaeladavholt.se

STOCKHOLM


Johanna Rosengren

Johanna Rosengren

Johanna inriktar sig på att fotografera familj- och bröllopsbilder.

Det bästa hon vet är att fånga fina ögonblick och trivs som bäst bakom kameran när hon får jobba med det kreativa. Johanna jobbar helst utomhus då hon älskar det naturliga ljuset och möjligheten att få jobba olika miljöer.

Erbjudande: Använd rabattkod “Babykittet” och få 10 extra bilder.

Kontakt: johannarosengren.se

Veronica Campbell

veronica

Veronica inriktar sig på att fotografera i hemmiljö.

”Att bli förälder är stort. Det är en av de mest fantastiska och omtumlande ögonblicken i livet. En tid då du får uppleva vad ovillkorlig kärlek verkligen handlar om.

Som fotograf vill jag hjälpa er fånga kärleken, detaljerna och ögonblicken ni vill minnas för alltid.

Jag vill göra det så enkelt som möjligt för er, så därför tar jag med mig studion till ert hem. Bilderna får ni digitalt och har friheten att dela med er till familj och vänner.”

Erbjudande: Använd kod “Babykittet” och få 500 kr rabatt vid bildbeställning.

Kontakt: babymoments.se

Bodil Bergman Hughes

profilbild 2me

Bodil är porträttfotografen som specialiserar sig på gravida och nyfödda.

Hon har utbildat sig speciellt inom nyföddfoto och har fotograferat över 200 små bebisar i sin studio vid Odenplan i Stockholm. Bodil är erfaren och trygg med små nyfödda och tycker även om att fotografera äldre barn. Så ta med syskonen om det finns! Ni kommer att bli varmt omhändertagna och även få en hel del skratt!

Efter fotograferingarna kommer du tillbaka på en bildvisning där du beställer de porträttprodukter du vill ha. Hos Bodil kommer du att få köpa kvalitetsprintade porträtt i ram, album eller image box.

Om du endast vill ha digitala filer på ett USB är Bodil inte fotografen för dig. Men om du vill ha vackra, kvalitetsprintade porträtt till ditt hem som även kommer att glädja kommande generationer, då har du hittat rätt. En digital fil, avsedd för webb (dela, maila, visa på skärm) medföljer varje printat porträtt du köper, utan extra kostnad.

Erbjudande: Använd koden “Babykittet” och få 500 kr i rabatt på en fotografering.

Kontakt: bergmanhughesimages.com